2. okt, 2016

Skörd av rödbetor

Dessa rödbetor såddes mycket sent och jag trodde aldrig att det skulle bli någonting av dem. Jag ville ändå testa. Ja, nu sitter jag här med kokböckerna och funderar på vad jag ska göra med alla rödbetor. Jag har hur mycket som helst. Till middag blir det smörstekta rödbetor med fetaost. Ett recept som jag fått från Birgitta Höglunds blogg. Jag kan varmt rekommendera hennes recept. Jag prenumererar på sidan och får ett recept om dagen. Jag har hittills inte blivit besviken en enda gång på de recept jag testat.  Jag har också beställt vattenkefirgryn i dag. Det var inte lätt att hitta på nätet men till slut så hamnade jag här. Längst ned på sidan hittade jag länken till "Kefirens vänner" och nu har jag skickat iväg ett mail med en beställning. Hoppas det skall funka nu för jag vill så gärna prova ett recept jag har på syrade rödbetor från boken "Syrat" av Charlotte Pike.